65 yaş ve üstü yaşlılar parklara akın etti
Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlar, bugün ikinci kez sokağa çıkmanın mutluluğunu yaşadılar. Malatya’da saatler 12.00’yi gösterdiğinde yaşlılar evlerine en yakın park ve bahçelere akın etti.
Yeni tip korona virüs salgını sürecinde risk gurubunda yer alan 65 yaş ve üstü vatandaşların, sokağa çıkma kısıtlamaları sürerken, kontrollü normalleşme süreci kapsamında belirli saatlerde dışarı çıkmalarına izin verilmesine bu hafta da devam edildi. Tüm yurtta olduğu gibi Malatya’da da İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile bu hafta 12.00-18.00 saatleri arasında 65 yaş ve üstü vatandaşlar evlerine yürüme mesafesi şartıyla dışarı çıkabildi.
Yaşlılardan kimisi parkta spor yaparken, kimisi ise banklarda oturarak temiz havanın tadını çıkardı. Geçen hafta da 4 saat izinli çıkan yaşlılar bu hafta 6 saatlik bir izin ile dışarıda nefes almanın mutluluğunu yaşarken, kendilerine bu fırsatı tanıyan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ettiler.
Yaşlı vatandaşlar, zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmamasını da isteyerek, bu sürecin biran önce sona ermesini dilediler.
-
MALATYA’DA TARİHİ CAMİLER KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRLANIYOR ÖLMEZTOPRAK, VAKIFLAR GENEL MÜDÜRÜ İLE MALATYA’DAKİ CAMİLERİ VE TARİHİ ESERLERİ GÖRÜŞTÜ
-
Yusuf Efe Ataş Milli Takım Yolunda: Battalgazi’den Ay-Yıldızlı Formaya
-
Yeşilyurt’ta “Dijital Çağ ve Aile” Semineri Yoğun İlgi Gördü
-
Başkan Mehmet Zafer’den Üç Aylar Mesajı
-
BAŞKAN ER: “MALATYA’DA BİR HEYECAN VE HAREKETLİLİK VAR”
-
MAKULDER BaşkanıOsman Çalışkan dan Üç Ayların Başlangıcı Mesajı

