Test sonuçlarının ardından antrenmanlar başlıyacak
Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da yapılacak olan yeni testlerin sonucuna göre antrenmanların yeniden başlayacağı belirtildi.
Yeni sezon hazırlıklarına Nurettin Soykan Tesisleri’nde günde çift antrenman temposuyla devam ederken geçtiğimiz günlerde, bir futbolcu ile bir çalışanın korona virüs testinin pozitif çıkmasıyla çalışmaları durudan Yeni Malatyaspor’da gözler yapılacak olan yeni testlere çevrildi. Sarı -kırmızılıların, yapılacak yeni testin ardından hazırlıklarına yeniden başlayacağı bildirildi.
Korona virüs testi pozitif çıkan futbolcusu ve çalışanı tedavi edilip karantinaya alınan sarı- kırmızılı kulübün, yapılacak yeni testin sonuçlarına göre antrenmanlarına start verecek.
Öte yandan sarı-kırmızılılarda sözleşmeleri feshedilen Ufuk Ceylan ve Ghaylen Chaaleli dışında eksik oyuncu bulunmadığını belirtildi.
BENZER HABERLER
-
12 ocak pazartesi eğitime kar engeli
-
MALATYA İÇİN AÇIK ÇAĞRIMIZDIR
-
107 MAHALLEDE 2 BİN 475 KİLOMETRE YOL ULAŞIMA AÇILDI
-
TİMBİR’den Şanlıurfa’da güçlü teşkilatlanma – Birlik Haber Ajansı
-
MALATYA YEŞİLYURTSPOR GÜÇLÜ BİR YAPILANMAYLA YOLUNA DEVAM EDECEK
-
İLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK, BAKAN YERLİKAYA İLE KİRA YARDIMLARI VE PROJELERİ GÖRÜŞTÜ
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

