AK Parti Bursa, büyük kongreye hazır
AK Parti Bursa teşkilatları 24 Mart’ta Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’ne hazır.
BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa İl Başkanlığı ‘Türkiye için Güven ve İstikrar’ sloganı ile gerçekleştirilecek olan 7. Olağan Büyük Kongresi öncesinde koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Bursa Merinos AKKM Hüdavendigar Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, İl Koordinatörü ve Trabzon Milletvekili Muhammed Balta, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile ilçe belediye başkanları da katıldı.
Toplantıda teşkilatlarına seslenen İl Başkanı Davut Gürkan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye’nin 2023 ve gelecek vizyonunu dünyaya deklare edeceği büyük kongrede Bursa teşkilatları olarak yanında olacaklarını belirtti. Büyük kongre öncesinde tüm hazırlıkların tamamlandığını anlatan Başkan Gürkan, “Partimizin kuruluşundan bu yana olduğu gibi bu tarihi günde de tüm ilçelerimiz, her dönemden, her kademeden dava arkadaşlarımızla Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız” dedi.
-
Kızılay Haftasında Minik Kalplere Dokunan Etkinlik
-
Yeşilyurt’ta ‘Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı
-
MALATYA’DA UMUDU BÜYÜTEN BULUŞMALAR MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK: “MALATYA’MIZIN HİKÂYESİ EMEKLE, İNANÇLA YAZILIYOR”
-
BAŞKAN ER STANTLARI ZİYARET EDEREK YAZARLARLA BİR ARAYA GELDİ
-
MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı: “Milletimizin derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz”
-
CANSUYU’NDAN GAZZE’YE DESTEK: 1500 TONLUK YARDIM KÖPRÜSÜ KURULDU

