Aksaray Belediyesi’nden ses yarışması
Yeteneğine güvenen 42 vatandaşın katıldığı Mikrofon Sende yarışmasının ödül töreni Aksaray Belediyesi’ne ait Bilim Merkezinde yapıldı.
AKSARAY (İGFA) – Aksaray Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden ocak ayı içerisinde başlattığı Mikrofon Sende isimli ses yarışması sonuçlandı. Yeteneğine güvenen 42 vatandaşın katıldığı yarışmanın ödül töreni Aksaray Belediyesi’ne ait Bilim Merkezi’nde yapıldı.
Yarışmacılar ödüllerini Belediye Başkanı Evren Dinçer’in elinden aldı. Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan COVID-19 salgınının vatandaşların üzerindeki psikolojik etkilerini kaldırmak, vatandaşlara moral olmasını sağlamak ve sanat camiasına yeni yetenekler kazandırmak için çeşitli yarışmalar düzenlediklerini hatırlattı.
Bu yarışmalardan bir tanesinin de belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden 20 Ocak’ta başlattıkları ‘Mikrofon Sende’ yarışması olduğunu vurgulayan Dinçer, “1 dakikalık videolarınızda performanslarınızı izledik ve değerlendirdik. Bizler için çok keyifli bir yarışma oldu. Yarışmamıza katılan yarışmacılarla bir araya gelmek için böyle bir ödül töreni düzenledik. Sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip etmenizi sizlerden istirham ediyorum” diye konuştu.


-
Saadet Partisi İl Başkanı Paşahan: ‘Malatya’da öğrenci abonman ücreti diğer illere göre yüksek, adil bir ulaşım politikası gerekiyor.’
-
Kazakistan’da Türk dünyası gazetecilerinden tarihi buluşma – Birlik Haber Ajansı
-
Başkan Geçit, “Beylerderesi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu” Projesini İnceledi
-
“Foto Kültür” Kursu Kapsamında Fotoğrafçılar Darende İlçesini Fotoğrafladı
-
Öz MAGİNDER’ in çalışmalarını yakın takip ediyorum
-
TOKİ 500 BİN Sosyal Konut Projesi Başvuruları Başlıyor

