Alzheimer hastası Kur’an-ı Kerim’i hatmetti
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Moral Evi’nde Alzheimer hastalığı nedeniyle tedavi gören Ekrem Gür (68) ezber becerisi ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı (YADES) Yaşlı Destek Programı tarafından desteklenen, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde kurulan Alzheimer Hasta ve Hasta Yakınları Buluşma Merkezi Moral Evi, verdiği eğitimlerle vatandaşların unutma problemini önemli ölçüde gideriyor.
Birinci ve ikinci evre alzaymır hastalarını, yapılan etkinlikler ve hizmetler ile yaşama bağlamayı amaçlayan merkezde, aynı zamanda tedavi gören üyelerin kaliteli zaman geçirmesi sağlanırken zihinsel rehabilitasyon çalışmaları yaptırılarak hastalığın evre atlayıp ilerleme kaydetmesinin de önüne geçiliyor. Merkezdeki hizmetlerin tamamından hastalar ücretsiz faydalanıyor.
-
Turkish Press News gazetesi 11 yaşında – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ’DE CUMHURİYET COŞKUSU: BAŞKAN TAŞKIN VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ
-
BAŞKAN ÖZCAN’IN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
-
Yeşilyurt Belediyesi, 90 Yaşındaki Gülistan Teyze’nin Yol Talebini Yerine Getirdi
-
Başkan Geçit, “Cumhuriyet, Özgürlük ve Bağımsızlığımızın En Büyük Teminatıdır”
-
Milletvekili Fendoğlu`;Cumhuriyetimizin 102. yılına ulaşmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

