İzmirli anne kedi yavrularını doktora getirdi
Bir anne kedi, enfeksiyon kaptığı için gözleri açılmakta zorlanan yavrularını Karabağlar Belediyesi’nin Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne getirdi.
YAVRULARIYLA ÇIKAGELDİ
Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları, sokakta yaşayan anne kediyi vatandaşlarla birlikte beslediklerini söyleyerek, “Doğum yaptığından haberimiz yoktu. Sabah saatlerinde hasta kabulüne başladığımız sırada, yavrularıyla birlikte çıkageldi. Dikkatli inceleyince yavrularının gözünün kapalı olduğunu gördük. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü arayarak, elimizdeki ilaçlarla ilk müdahaleyi yaptık. Yavruların gözleri kısa sürede açılınca hepimiz çok mutlu olduk. Daha sonra anne kedi ve yavrularını, daha iyi bakılmaları için Uzundere’ye gönderdik. İlk kez böyle bir şey başımıza geliyor. Hem duygulandık, hem de iyileştiklerini görünce çok sevindik!” ifadelerinde bulundular.

Tedavilerine Uzundere’de bulunan Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde devam edilen anne kedi ve yavruları kısa sürede sahiplendirildi.
-
MTSO heyeti Bursa Model Fabrikada incelemelerde bulundu
-
Yeşilyurt Belediyesi “Kısa Film Yarışması” Başvuruları 1 Kasım’da Başlıyor!
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ ÇOCUKLARI SİNEMAYLA BULUŞTURUYOR
-
11. Malatya Anadolu Kitap Fuarı Açıldı
-
Maginder’den Malatya Eğitim Vakfı’na Anlamlı Destek
-
lkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı!

