Bakan Işıkhan Açıkladı” Deprem Bölgesinde O Süre Uzatıldı”
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 6 Şubat depremi bölgelerindeki işveren ve çalışanların 7440 sayılı kanun kapsamındaki yapılandırma müracaatlarının süresinin uzatıldığını açıkladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kilis, Osmaniye, Şanlıurfa illeri, Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinin dışındaki ilçeler ile Sivas ili Gürün ilçesinde işverenlerimiz ve çalışanlarımız 31.10.2023 tarihine kadar 7440 sayılı kanun kapsamındaki yapılandırma müracaatlarını yapabilirler. Ayrıca; Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya illeri ile Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde işverenlerimiz ve çalışanlarımız 29.02.2024 tarihine kadar 7440 sayılı kanun kapsamındaki yapılandırma müracaatlarını yapabilirler. Depremden etkilenen illerimizin ekonomisi ile çalışma hayatını rahatlatmak ve güçlendirmek için vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
-
Yılbaşı Bizim Neyimiz?
-
LOĞ DAŞINDAN SIZANLAR!
-
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAR YAĞIŞINA HAZIR
-
HÜDA PAR Milletvekili Dinç’ten Malatya’da terör, uyuşturucu, deprem konutları ve işyerleri vurgusu
-
Doğu Anadolu’da kış sert yüzünü gösterdi: Kar ve soğuk hava etkisini artırdı – Birlik Haber Ajansı
-
Memişoğlu: 10 yıl içinde İstanbul’da 26 yeni hastane ile 5 yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa ettik – Birlik Haber Ajansı

