Bakan Kurum Malatya’da
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, çeşitli incelemeler ve değerlendirmelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret etti. Bakan Kurum’u, Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki heyet karşıladı.
Ziyaretin ilk gününde, Bakan Kurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i makamında ziyaret etti. Ardından, Vali Yavuz ve beraberindeki heyetle birlikte, Malatya Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in ev sahipliğinde Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve ilgili kurum amirlerin katılımıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.
Bakan Kurum, ziyaretinin ikinci gününde Valilik makamını ziyaret ederek, Vali Yavuz’dan Malatya’nın güncel durumu hakkında bilgi alıp yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Valilik ziyaretinin ardından, Battalgazi İlçesindeki Merkez-4 1. Etap Rezerv Alanı Kentsel Dönüşüm Şantiye alanındaki, Niyazi Mısri- Kavaklıbağ-İsmetiye-Şifa Mahallelerinde inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Ardından, İkizce TOKİ Konutları Şantiyesi’nde de incelemelerde bulunan Bakan Kurum, burada kalıcı deprem konutlarına yerleşen depremzede aileleri ziyaret ederek, yeni evlerinin hayırlı olmasını diledi.
Vali Yavuz’un, Bakan Kurum’a Malatya’ya teşrifleri ve verdiği desteklerinden ötürü teşekkür etmesinin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya’daki programını tamamlayarak İlimizden ayrıldı
-
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN PÜTÜRGE’YE 41 MİLYON LİRALIK HİZMET
-
Yeşilyurt’ta Öğrencilere Depreme Karşı Hayat Kurtaran Eğitim!
-
BATTALGAZİ’DE ZABITA EKİPLERİ SAHADA: YOL GÜVENLİĞİ VE PAZAR DENETİMİ
-
PROF. DR. FAHRİ IŞIK’A CUMHURBAŞKANLIĞI’NDAN BÜYÜK ÖDÜL
-
Vali Seddar Yavuz’un Katılımı İle “Aile İçi İletişim , Şiddet, Madde Bağımlılığı ve En İyi Narkotik Polisi Anne” Konulu Konferans Gerçekleştirildi
-
FENDOĞLU AİLE BAKANINDAN MALATYA’YA YATIRIM YAPILMASINI TALEP ETTİ

