Batman’da hafriyatlar geri dönüştürülüyor
Batman’da temel kazılarında çıkan hafriyat, yıkım molozundan çıkan hafriyat, ömrünü tamamlamış lastikler, bitkisel atık yağlar ve ambalaj atıkları Batman Belediyesi çalışmaları ile geri dönüşüme kazandırılıyor.
BATMAN (İGFA) – Batman’da son bir aylık zaman dilimi içerisinde 5 bin 474 metreküp temel kazısında çıkan hafriyat ve 5 bin 145 metreküp yıkım molozundan çıkan hafriyat atıkları geri dönüşüme kazandırıldı.
Ömrünü tamamlamış lastiklerin geri dönüşüme kazandırılması için 8 bin 850 kilogram lastiği anlaşmalı firmalara gönderen Batman Belediyesi, 754 kilogram bitkisel atık yağı ile 254 kilogram ambalaj atığını ilgili yerlere göndererek geri dönüşüme kazandırılmasını sağladı.
BENZER HABERLER
-
Başkan Geçit’ten 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Mesajı!
-
BAŞKAN SAMİ ER’DEN 10 KASIM MESAJI
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN 10 KASIM MESAJI
-
Vali Seddar Yavuz ‘un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
-
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’dan 10 Kasım mesajı: Atatürk’ün emanetine sahip çıkma azmimizi tazeliyoruz – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLİ BAŞARI
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

