Batman’da kitap kurtları ödüllendirildi

Batman Valisi Hulusi Şahin, 57.Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında kütüphaneden en fazla ödünç kitap alan kitap kurtlarını ödüllendirdi.
BATMAN (İGFA) – Batman’da Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlenen programda Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi ve Batman Belediyesi Ali Emiri Kütüphanesi’nde yetişkin ve çocuk kategorilerinde en fazla kitap alan okuyucular ödüllendirildi.
Programa İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili İhsan Aslanlı, Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Eldar İbrahimoğlu, Kütüphane yetkilileri ile çok sayıda kitapsever katıldı.
Programa İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili İhsan Aslanlı, Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Eldar İbrahimoğlu, Kütüphane yetkilileri ile çok sayıda kitapsever katıldı.
Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Batman Valisi Hulusi Şahin, kendisinin de bir kitapsever olarak bu haftayı en güzel şekilde değerlendirmek istediğini söyledi. Son dönemde dijital yayıncılığın yaygınlaşması dolayısıyla kitabın ikinci plana itilmiş gibi bir izlenim olduğunu kaydeden Vali Şahin, “Halbuki kitap ölmez, kitap her dönemde kıymetlidir. Son dönemlerde dijital ve sesli kitaplar çok yaygın. Hepsi çok faydalı, çok güzel ve kullanışlıdır. Ama hiçbiri o kitabın sayfalarının hışırtısını ve onun kokusunu karşılamıyor. Kütüphane dostluğu, kitap dostluğu ve arkadaşlığı başkadır. Ben kitapseverlerin, sizlerin sayılarının olabildiğince çok artması dileğiyle kütüphaneler haftanızı kutluyorum” dedi.

BENZER HABERLER
-
İlimizde Meydana Gelen Zirai Don Sonrası Yapılan Çalışmalar Hakkında İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti.
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR BAL LİGİNDE
-
Malatya’da İpekyolu Kariyer Fuarı’nda Battalgazi Belediyesi Standına Yoğun İlgi
-
Malatya TSO, zirai donun ekonomiye vereceği zararı raporlaştırıp bakanlıklara sunacak
-
‘Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nu Anma- Anlama Paneli’ Duygusal Anlara Sahne Oldu
-
Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’ndan 13 İlçeye Aynı Anda Ziyaret!
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.