BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN MEYDANBAŞI MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT HİZMETİ
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN MEYDANBAŞI MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT HİZMETİ
Battalgazi Belediyesi, Meydanbaşı Mahallesi Karababa Sokak’ta altyapı çalışmaları tamamlanan 1 kilometrelik yolu, finişer makinesiyle sıcak asfaltla kapladı. Vatandaşlar ve mahalle muhtarı, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a teşekkür etti.
Battalgazi Belediyesi, ilçedeki ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Meydanbaşı Mahallesi Karababa Sokak’ta 1 kilometrelik yolun sıcak asfalt serimini tamamladı. Altyapı işlemleri daha önce tamamlanan yolda finişerli serim tekniği kullanılarak konforlu ve uzun ömürlü bir yol elde edildi. Karabağlar ile Meydanbaşı mahalleleri arasında bağlantı sağlayan güzergâh, yapılan çalışmalarla daha güvenli ve modern bir hale geldi.
Yol Tahribatı Yerini Modern Asfaltla Buluşan Konfora Bıraktı
Geçmiş yıllarda doğalgaz ve kanalizasyon çalışmaları nedeniyle bozulan Karababa Sokak, Battalgazi Belediyesi’nin hızlı ve planlı müdahalesiyle yeniden kullanıma kazandırıldı. Mahalle muhtarı Yusuf Çulha, Battalgazi Belediyesi’nin talepleri geri çevirmediğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Bugün Karababa Sokak’ta sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Mahallemizin bu kısmı, uzun süredir altyapı çalışmalarından dolayı ciddi şekilde tahrip olmuştu. Biz de durumu belediyemize ilettik. Sağ olsunlar talebimiz kısa sürede karşılık buldu. Özellikle Belediye Başkanımız Sayın Bayram Taşkın’a, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine ve tüm emek verenlere teşekkür ediyorum. Bu yol, Karabağlar ile Meydanbaşı arasındaki önemli bir bağlantı hattı. Artık daha düzgün, güvenli ve konforlu bir hale geldi.”
Mahalle sakinlerinden Fatma Tırmık da yapılan çalışmanın sevincini şu sözlerle ifade etti:
“Yaklaşık üç yıldır yolun bu hali bizi çok zorluyordu. Tozdu, çamurdu, yürümek dahi zordu. Bugün baktığımızda asfaltımız dökülmüş, tertemiz bir yola kavuştuk. Belediye Başkanımız Bayram Taşkın’a ve emeği geçen tüm personele çok teşekkür ederiz. Gerçekten yolumuzun önü açıldı, mahallemiz değer kazandı.”
Bir başka mahalle sakini Şemsettin Karcı ise çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek şöyle konuştu:
“Uzun süredir bu asfaltı bekliyorduk. Nihayet yollarımız yapılıyor, asfaltımız dökülüyor. Ana yollarımız yapıldı, şimdi bu sokaklarımız da yapılıyor. Belediye Başkanımıza, ilgili birimlere, çalışan emekçilere teşekkür ediyoruz. Bizim tek dileğimiz bu çalışmaların devam etmesi. Çünkü biz inanıyoruz ki halka hizmet, Hakk’a hizmettir. Bu anlayışla hareket eden tüm belediye çalışanlarına minnettarız.”
Battalgazi Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla ilçedeki ulaşım altyapısını yenilemeye devam ediyor. Meydanbaşı Mahallesi’nde tamamlanan 1 kilometrelik sıcak asfalt serimi, hem vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırdı hem de Karabağlar-Meydanbaşı arasındaki bağlantı yolunu daha işlevsel hale getirdi. Belediye ekipleri, asfaltlama çalışmalarının ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde de program dâhilinde sürdürüleceğini belirtti.
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLÎ TAKIMA BİR GENÇ SPORCU DAHA
-
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, TİMBİR Başkan Vekili Cüneyd Altıparmak’a konuştu – Birlik Haber Ajansı
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN ÜÇ AYLAR MESAJI
-
Turistik Doğu Ekspresi kış sezonunun ilk seferine çıkıyor – Birlik Haber Ajansı
-
Vali Seddar Yavuz Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü Mesajı
-
MALATYA’DA TARİHİ CAMİLER KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRLANIYOR ÖLMEZTOPRAK, VAKIFLAR GENEL MÜDÜRÜ İLE MALATYA’DAKİ CAMİLERİ VE TARİHİ ESERLERİ GÖRÜŞTÜ

