Büyükşehir Meclisi Toplandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi X. Birleşimi 21 Kasım 2023 Salı günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nevzat Aslan Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.
Mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Gündem maddeleri arasında yer alan Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı ve Yakınca Mahallelerinde 1/5000 ölçekli İmar Planı Değişikliği ile Battalgazi ilçesine bağlı Hanımınçiftliği mahallelerinde 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları görüşülerek kabul edilirken, bazı gündem maddeleri ise bir sonraki oturumda görüşülmek üzere ertelendi.
Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının XI. Birleşiminin ise 22 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi.
-
Deprem Bilimci Dr. Süleyman Basa’dan 17 Ağustos mesajı: Ders almalı ve hazırlıklı olmalıyız – Birlik Haber Ajansı
-
Erdoğan: Acıyı hâlâ yüreğimizde hissediyoruz – Birlik Haber Ajansı
-
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenleri andı – Birlik Haber Ajansı
-
Vali Yavuz’dan 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi Yıl Dönümü Mesajı
-
“SANAT SOKAK’TA” KONSERİ 100. YIL PARKI’NDA GERÇEKLEŞTİ
-
Maharetli Eller, En Güzel Analı-Kızlı Yemeğini Yapmak İçin Yarıştı