Cengiz,”Asfalt çalışmaları havaların düzelmesiyle başladı”
Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz Malatya Büyükşehir ve Kuluncak Belediyesince asfalt çalışmaları havaların düzelmesiyle başladığını belirtti.
Başkan CENGİZ, “İlçemize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızla ilçemiz temiz, modern sokaklara ve konforlu yollara kavuşacak.
Kuluncak ilçemizi daha modern bir hale getirmek için elimizden gelen hizmetin en iyisini yapacağız.” Dedi.
Vatandaşların kendilerine gösterdiği sabır ve hoşgörüden dolayı teşekkür eden Başkan Cengiz, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan olmak üzere Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert ve personeline teşekkür ederim” dedi.
BENZER HABERLER
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLÎ TAKIMA BİR GENÇ SPORCU DAHA
-
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, TİMBİR Başkan Vekili Cüneyd Altıparmak’a konuştu – Birlik Haber Ajansı
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN ÜÇ AYLAR MESAJI
-
Turistik Doğu Ekspresi kış sezonunun ilk seferine çıkıyor – Birlik Haber Ajansı
-
Vali Seddar Yavuz Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü Mesajı
-
MALATYA’DA TARİHİ CAMİLER KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRLANIYOR ÖLMEZTOPRAK, VAKIFLAR GENEL MÜDÜRÜ İLE MALATYA’DAKİ CAMİLERİ VE TARİHİ ESERLERİ GÖRÜŞTÜ
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

