CHP’li Göçer Kongreyi Terk Etti: İl Başkanına Sert Mesaj

Malatya Yazıhan CHP İlçe Kongresi’nde Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer, delege listesine kendisine danışılmadan isimler yazılmasına tepki gösterdi. Göçer, “Bugün bizi yok göreni ben de yok görürüm” diyerek kongreyi terk etti.
Uzun yıllar sonra AK Parti’den Yazıhan’ı alan CHP’de Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer, CHP İl Başkanı Barış Yıldız’ı hedef alarak, “Bugün bizi yok görenleri ben de yok göreceğim. Giderseniz il başkanınıza söyleyin, beni yok göreni ben de yok görürüm” diye tepki gösterdi.
Yazıhan CHP İlçe Kongresi’ne CHP’li Başkan Abdulvahap Göçer’in konuşması damga vurdu. Kongrede söz alan Başkan Göçer, AK Parti’nin yıllardır aldığı Yazıhan’da CHP’yi birinci parti çıkardığını söyleyen Göçer, “Bugün delege seçiminde, delege listesini, delegelerin itiraz süresi bittikten sonra bana attılar. İl başkanı dün beni aradı yarın kongremiz var diye. Bu ilçede siz kimden neyi saklıyorsunuz. Delegelerimi benden saklıyorsunuz. Ben buranın Belediye Başkanıyım, kimden ne saklıyorsunuz. Yazıhan’da ben bilirim ben yaparım ben orayı dizayn ederim anlayışına ben burada söz hakkı vermem, yaşatmam. Kimse bunu kafasına koymasın, ben bunu silerim burada” diye konuştu.
Hedefinin başka bir yer olmadığını da ifade eden Göçer, “ben Yazıhan’a gönül verdim, Yazıhan’a hizmet etmek için geldim. Gece gündüz de çalışıyorum, hiçbir ayrım da yapmadım. Alevi, Sünni ayrımı yapmadan biz hizmet ediyoruz. Buralar yıllardır hizmet almadığı için eşitlik ilkesi gereği hizmet gitmeyen yerlere öncelik veriyoruz. Şu anda hepinizin rahatça gelip gittiği bir belediye var. Sıkıntılarınızı anlattığınız bir belediye var. Belki de belediye binasına hiç girmeyen insanlar vardı. Biz kazandıktan sonra belediyeye geldiler” ifadelerine yer verdi.
“Bugün bizi yok görenleri ben de yok görürüm” diyerek tepkisini dile getiren Göçer, “Açık söylüyorum, giderseniz il başkanınıza söyleyin Beni yok göreni ben de yok görürüm. Gerçek Cumhuriyet Halk Partililer, birleştirici, bütünlük anlayışı gelene kadar ben il yönetimine muhalefet edeceğim. Burada bunu dile getirmek istiyorum. Biraz önce söyledim ya seçimde sandığın başında AK Parti için oy isteyenle tartıştığım adamı siz delege yaparsanız bende burayı terk ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı ve kongreyi terk etti.
-
UEFA C Antrenörlük Kursunun İkinci Etabı Malatya’da Devam Ediyor
-
Darende’de Yurt Tadilatta, Öğrenciler Tedirgin
-
CHP’li Göçer Kongreyi Terk Etti: İl Başkanına Sert Mesaj
-
ORKÖY Desteğiyle 12 Aileye Hamur Yoğurma Makinası Teslim Edildi
-
Gökhan Ünver Tek Kişilik Gösterisiyle Malatya’da
-
Gökhan Ünver Tek Kişilik Gösterisiyle Malatya’da