Çocuklar kendi oyuncaklarını kendi yapıyor
Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde, çocukların el becerilerinin geliştirilmesi için “Oyuncağını Yap, Hediyeni Kap” projesi gerçekleştirildi.
Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde, çocukların el becerilerinin geliştirilmesi için “Oyuncağını Yap, Hediyeni Kap” projesi gerçekleştirildi.
İlçenin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca başlatılan “Oyuncağını Yap, Hediyeni Kap” projesi kapsamında yaptığı oyuncaklarla beğeni kazanan öğrenciler ödüllendirildi.
Çocukların el becerilerinin geliştirilmesi için “Oyuncağını Yap, Hediyeni Kap” projesi sonunda derece elde eden öğrencileri makamında kabul ederek hediyelerini veren Kaymakam Bülent Şimşek, projenin önemine temas etti.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca başlatılan “Oyuncağını Yap, Hediyeni Kap” projesi ile yeteneklerin ortaya çıkarılmak istendiğini bildiren Şimşek, ayrıca okullarda projeye katılan bütün öğrencilerin çeşitli hediyelerle ödüllendirildiğini kaydetti.
-
FENDOĞLU ULAŞTIRMA BAKANINA HIZLI TREN’İ SORDU
-
Tecde, Şeyhbayram ve Karakavak’a Modern Ulaşım Hamlesi!
-
BAŞKAN TAŞKIN AK PARTİ KADIN KOLLARI MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI
-
Hacı Mehmet Karagözlü Tefsirli Yatılı Hafızlık Akademisinin Temeli Atıldı
-
Lorenz Korn’un Camii Kitabı Üzerine
-
Başkan Geçit: “En Güvenli Liman Ailedir”

