DARENDE’DEN KAN BAĞIŞINA TAM DESTEK

Darende Belediye Başkanı İsa ÖZKAN öncülüğünde ilçede Kızılay tarafından başlatılan kan bağış kampanyasına vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi.
Darende Belediyesi hizmet binası önünde iftardan sonra iki gün kan bağışı toplayan Kızılay yetkilileri; “Darendeliler her zaman olduğu gibi Covid 19 salgını ve ramazan ayında olmamıza rağmen 150 ünite kan bağışında bulunarak Kızılay’ımızın kan stoklarını doldurmak için gönüllü oldular. Sosyal mesafe kuralları ve maske kullanımına özen gösteren, kan bağışında bulunarak gönüllü olan, kan bağışında bulunmaya gelerek 3 aylık süre şartı gibi çeşitli nedenlerden dolayı kan veremeyen tüm Darendelilere yine Belediye çalışanlarına ve Belediye Başkanı Sayın İsa ÖZKAN’a göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. ” dediler.
MALATYA’YA YENİ KAN BAĞIŞ ARACI
Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından Malatya Kızılay Şubesine gönderilen yeni kan bağış aracının ilk görev yeri Darende oldu. Aynı anda 4 kişiden kan alma kapasitesi, 1 doktor odası ve 1 kan tahlil bölümü bulunan kan bağış aracında 7 personel çalışıyor
BAŞKAN ÖZKAN’DAN TEŞEKKÜR
Kısa bir açıklama yapan Başkan ÖZKAN: “Türk Kızılay’ı yalnızca Darende’de değil, Türkiye’de değil, tüm dünyada yardımlaşma timsalidir. Bu duyarlılık ve hassasiyet için de çalışan Kızılay personellerine tek tek teşekkür ediyorum. İş birliği halinde sosyal sorumluluk amaçlı çalışmalarımızın devam etmesini diliyor, kendi adıma da ilçemiz adına da bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yılmadan, Yorulmadan Malatya’yı Yeniden Ayağa Kaldırıyoruz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Valilik binası açılışına katıldı
-
TİMBİR Erzurum Bölge Başkanlığı Hizmete Açıldı – Birlik Haber Ajansı
-
Malatya’da 300 bininci konutun anahtarıTeslim Edildi – Birlik Haber Ajansı
-
BAŞKAN ER: “Çiftçilerimize Desteklerimiz Devam Edecek”
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ZABITA HAFTASI ETKİNLİĞİ