Erenler’den, Malatya Büyükşehir’e ziyaret
Bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ceyda Çetin Erenler, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.
Teşkilat çalışmalarıyla ilgili Malatya’ya geldiklerini belirten AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ceyda Çetin Erenler, “AK Parti genel merkezi olarak arkadaşlarımızla birlikte Malatya’da bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Bu ziyaretlerimizi Parti Teşkilatımızı ve Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ederek tamamlayacağız. Bizleri kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanımıza güzel ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ceyda Çetin Erenler’e, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırım ve hizmetleri anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’nın her alanda gelişimi için kısa, orta ve uzun vadede proje çalışmaları yaptıklarını söyledi. AK Parti Kadın Teşkilatının çalışmalarını yakinen takip ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Türkiye genelinde yoğun bir çalışma içerisinde olduğunuzu biliyorum. Kadınlarımızın son zamanlarda karşılaştığı şiddet olaylarını üzülerek izliyoruz. Bu sorunların çözümü içinde çalışıyorsunuz. Bu anlamda yapılacak her çalışmaya Malatya’da destek olacağız. AK Parti Malatya Kadın Kollarının daha güçlü olması için güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Bizlerde bu gücün oluşması için sağlam adımlarla hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”
-
KOYUNOĞLU VE ÇUKURDERE’DE “VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKANLAR CEVAPLIYOR” TOPLANTISI

