Gösteri ve yürüyüşü yerleri yeniden belirlendi
Gösteri yürüyüş yerlerini belirleme toplantısı düzenlendi
Malatya’nın Darende ilçesinde, gösteri ve yürüyüşü yerleri yeniden belirlendi.
Darende ‘de bu yıl gösteri, yürüyüşü yer ve güzergahlarını belirlemek için Kaymakam Malik Çalışır ‘ın başkanlığında, İlçe Belediye Başkanlığı, sivil toplum kuruluşları ve parti ilçe temsilciliklerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.
Toplantıya katılanların görüşleri de alınarak, ilçe merkezinde 2, büyük mahalle merkezlerimizde 5 olmak üzere toplam 7 toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahları yeniden belirlendi.
2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu çerçevesinde, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergahı başlıklı 6. maddesi ve aynı kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 3. maddesi uyarınca toplantının yapıldığı kaydedildi.
İlgili Haberler
BENZER HABERLER
-
RATEM’de değişim kazandı; Vedat Gündoğan başkan seçildi – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLÎ TAKIMA BİR GENÇ SPORCU DAHA
-
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, TİMBİR Başkan Vekili Cüneyd Altıparmak’a konuştu – Birlik Haber Ajansı
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN ÜÇ AYLAR MESAJI
-
Turistik Doğu Ekspresi kış sezonunun ilk seferine çıkıyor – Birlik Haber Ajansı
-
Vali Seddar Yavuz Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü Mesajı
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

