Hanife Yazıcı’dan Şair Zekine Dündar’a Ziyaret
Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet , “Damıtılan Yalnızlık” adlı şiir kitabının yazarı kas hastası Zekine Dündar’ı ziyaret etti.
Hanımefendi Hanife Yazıcı ziyareti esnasında “Duygu ve düşüncelerimize tercüman olan ve üstün başarı hikayesini yansıtan “Damıtılan Yalnızlık” adlı şiir kitabının yazarı Zekine Dündar kızımızı, yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bu kitabı değerli kılan şey, kızımızın engellere rağmen yaşama sevincini kaybetmeden kalıcı bir eser ortaya koymasıdır. Bu eserle, bizlere örnek olacak bir başarı örneği göstermiştir. Biz de bugün başarısına ortak olmak için buradayız. Kızımızın başarısının arkasında durmaya ve ona destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Zekine Dündar ve ailesi, kendilerine yapılan anlamlı ziyaretten ötürü Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.
-
BAŞKAN ER’DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI
-
Başkan Geçit: “Regaip Kandili Birlik Ve Huzurumuza Vesile Olsun”
-
MAKULDER Dernek Başkanı Osman Çalışkan’dan Regaip Kandili Mesajı
-
Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN İNÖNÜ CADDESİ ESNAFINA ZİYARET
-
BAŞKAN CENGİZ’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

