Hanımefendi Hanife Yazıcı Hane Ziyaretlerini Sürdürüyor
Hanımefendi Hanife Yazıcı, hane ziyaretleri kapsamında Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde ikamet eden aileleri evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sordu.
Hanımefendi Yazıcı’ya ziyaretlerinde; Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ve beraberindeki heyet eşlik etti.
Ziyaretleri esnasında konuşan Hanımefendi Hanife Yazıcı; “Ailelerin, ihtiyaç ve taleplerinin devletimizin imkânları doğrultusunda karşılanması ve sorunlarının çözülmesi bizim için büyük önem arz ediyor. Bu nedenle halka hizmeti esas bilip ziyarette bulunduğumuz ailelere, gerekli desteğin sağlanması noktasında ilgili kurumlarla iş birliği içerisindeyiz. Bizlerin görevi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek hasbihal etmek, kamu hizmetlerine erişimlerini kolaylaştırmak ve devletimizin her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmektir.” dedi.
Ailelerin, kendilerine yapılan ziyaretten ötürü, Hanımefendi Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete teşekkür etmelerinin ardından ziyaretler son buldu.
-
Türk Dünyası Almatı’da buluştu – Birlik Haber Ajansı
-
Saadet Partisi İl Başkanı Paşahan: ‘Malatya’da öğrenci abonman ücreti diğer illere göre yüksek, adil bir ulaşım politikası gerekiyor.’
-
Kazakistan’da Türk dünyası gazetecilerinden tarihi buluşma – Birlik Haber Ajansı
-
Başkan Geçit, “Beylerderesi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu” Projesini İnceledi
-
“Foto Kültür” Kursu Kapsamında Fotoğrafçılar Darende İlçesini Fotoğrafladı
-
Öz MAGİNDER’ in çalışmalarını yakın takip ediyorum

