İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Seddar Yavuz’un Başkanlığında Gerçekleştirildi

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Seddar Yavuz’un Başkanlığında Gerçekleştirildi
Vali Seddar Yavuz ’un başkanlığında İl genelinde yapılacak her türlü sportif müsabakanın sağlıklı bir şekilde ve kurallara uygun olarak yapılması için alınacak tedbirlerin, yapılacak çalışmaların görüşüldüğü İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik 2 nolu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Tolunay Başer, ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
Spor Müsabakalarında güvenlik tedbirlerini tam alarak herkesin huzur ve güven ortamında maç izlemesini sağlamak için tedbirlerimizi planladık. Sporda şiddet konusunda bizim için 1 rakamı bile fazladır. Çünkü şiddet kültürü yayılan, örnek alınan bir kültürdür ve bulaşıcıdır. Bu yüzden iyilikleri çoğaltmak, güzellikleri çoğalmak bizim temel hedefimiz olmalıdır. Biliyorum ki kulüp başkanları ve hocalarımız pek çok imkansızlıklar içinde bu görevleri yürütüyorlar. Sizleri seviyor, yaptığınız işleri çok önemsiyor, sporun gelişmesi için yaptığınız çalışmalardan dolayı gönülden tebrik ediyorum.
İlimizde oynanacak her türlü müsabakanın birlik, beraberlik içinde geçmesi, sevgi ve dostluklara vesile olmasını temenni ediyorum. Gerçekleştirilen sportif müsabakalarda bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, yapılan sunum ve değerlendirmelerin ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.
-
İnönü Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusunda Filistin’e Anlamlı Destek
-
Malatya Yeşilyurtspor’da Kulüp Başkanı Adnan Çoban Güven Tazeledi
-
Zirai Don Araştırma Komisyonu Değerlendirme Toplantısı İlimizde Gerçekleştirildi
-
Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu
-
2025 Yılı Türkiye Çevre Haftası Etkinlikleri Başladı
-
RENGARENK UÇURTMALAR BEYDAĞI’NDA GÖKYÜZÜYLE BULUŞTU