İnönü Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Vali Seddar Yavuz, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’ın katılımıyla, hayırsever iş insanı Bayram Kızılaslan tarafından yaptırılan yeni okulun iş birliği protokolü Valilik Toplantı Salonu’nda imzalandı.
Eğitime verilen önemin vurgulandığı törende, bu tür hayırsever katkılarının genç nesillerin eğitimine olan olumlu etkilerini dile getiren Vali Seddar Yavuz, eğitime yapılan yatırımların ülkenin geleceğine yapılan en büyük yatırım olduğunu belirtti.
Yapımı tamamlanan yeni okulun İnönü Üniversitesi iş birliği ile fen ve teknoloji temalı olarak açılacağı burada okuyacak olan öğrencilerin üniversitenin ilgili birimlerinin altyapısından faydalanacağı protokole bağlandı.
-
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN PÜTÜRGE’YE 41 MİLYON LİRALIK HİZMET
-
Yeşilyurt’ta Öğrencilere Depreme Karşı Hayat Kurtaran Eğitim!
-
BATTALGAZİ’DE ZABITA EKİPLERİ SAHADA: YOL GÜVENLİĞİ VE PAZAR DENETİMİ
-
PROF. DR. FAHRİ IŞIK’A CUMHURBAŞKANLIĞI’NDAN BÜYÜK ÖDÜL
-
Vali Seddar Yavuz’un Katılımı İle “Aile İçi İletişim , Şiddet, Madde Bağımlılığı ve En İyi Narkotik Polisi Anne” Konulu Konferans Gerçekleştirildi
-
FENDOĞLU AİLE BAKANINDAN MALATYA’YA YATIRIM YAPILMASINI TALEP ETTİ

