İş İnsanı Hüseyin Geniş Dualarla Uğurlandı

Uzun süredir mide kanseri tedavisi gördüğü hastanede vefat eden Hüseyin Geniş (60) Malatya Şehir Mezarlığında öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Bir dönem Vuslat Tv’de Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapan iş insanı Hüseyin Geniş (60) mide kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İş insanı için Malatya Şehir Mezarlığında öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. İş insanı dualarla Şehir Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Merhum için düzenlenen cenaze törenine, iş insanının ailesi, yakınları, sevenleri. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve Malatyalılar katıldı.
Malatyalılar tarafından sevilen iş insanı çevresinde hayırsever birisi olarak tanınıyordu.
Merhum için bir taziye mesajı yayınlayan MHP Milletvekili Fendoğlu şunları dile getirdi: “Malatya’mızın değerli iş insanlarından yılların vermiş olduğu dostluk ile kadim dostum Hüseyin Geniş’in cenaze namazına katılarak edebi istirahatgahına dualarla uğurladık. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. ”
Malatya Mega Haber olarak merhuma rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Taziye Adresi: Seyran Tepe Florya Park Evleri
-
BATTALGAZİ’YE YENİ MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ: NİKÂH SARAYI VE SOSYAL ALANLARLA DONATILACAK
-
Yeşilyurt Belediyesi 41 Noktada Kurban Satış ve Kesim Yeri Belirledi
-
Bayram Şıklığının Adresi: Saraç Ayakkabı ile Her Adımda Kalite ve Güven
-
Başkan Geçit, “Kırsal Mahallelerimizin Köklü Değerlerini Yaşatan Hizmetler Üreteceğiz”
-
MESOB Başkanı Keskin’den Vatandaşlara Kurban Çağrısı: “Zincir Marketlerden Uzak Durun!”
-
BATTALGAZİ’DE AİLE YILI ŞENLİKLERİ SÜRÜYOR