Kadın Kooperatiflerine hibe desteği başvuruları başladı
Siirt Ticaret İl Müdürlüğü, Kooperatiflerin Desteklenmesi (KOOP-DES) Programı kapsamında kadın kooperatiflerine 150 bin liraya kadar hibe desteği verileceğini duyurdu.
SİİRT (İGFA) – Siirt Ticaret İl Müdürlüğü, Kooperatiflerin Desteklenmesi (KOOP-DES) Programı kapsamında kadın kooperatiflerine 150 bin liraya kadar hibe desteği verileceğini duyurdu. Kooperatif ve üst kuruluşlarının üretim ve istihdama katkısı olacak yatırım projelerinin destekleneceği, bireysel tasarrufların uygun kooperatif girişimcilik modelleri ile ekonomiye kazandırılması hedeflenen program kapsamında hibe desteğine, kuruluşu, işleyişi ve denetimleri Ticaret Bakanlığınca gerçekleştirilen, ortaklarının çoğunluğunu kadınların oluşturduğu ve kadın emeğini değerlendirme amacı güden kooperatifler ve üst kuruluşları başvurabileceği bildirildi.
-
FENDOĞLU: “DEVLET BEY VARSA TÜRK DE YAŞAR KÜRT DE YAŞAR.”
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”

