Kahire’de kadınlara özel buluşma

Kahire Yunus Emre Enstitüsü, Mısırlı ve Türk kadınların davet edildiği etkinlikte, birçok el işi atölyesi ve kadınlara özel olarak “Unutursam Fısılda” adlı filmin gösterimini yaptı.
MISIR (İGFA) – Yunus Emre Enstitüsü, Mısır’ın başkenti Kahire’de kadınlara yönelik özel etkinlik düzenledi. Mısırlı ve Türk kadınlarının davet edildiği etkinliğe Kahire Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Kemalettin Eruygur ve eşi Özlem Eruygur da katıldı.
Kahire Yunus Emre Enstitüsü öğrencilerinin yapmış olduğu el ürünü tasarımlardan oluşan standı gezdikten sonra Özlem Eruygur, omuzlara yüklenmiş ağır sorumluluklar olduğunun bilinciyle kutsal görevlerin başında olduklarını söyledi. Eruygur, kadının sosyal hayattaki önemli ve vazgeçilmez rolünü hatırlattı. Etkinlikte Türkçe kurslarında kurlarını tamamlayan kadın öğrencilere sertifikaların verilmesi sonrasında açık hava sinema gösterimi yapıldı.
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR FUTSAL TAKIMI AVRUPA YOLUNDA
-
Vali Seddar Yavuz’un 18-24 Mayıs Müzeler Haftası Mesajı
-
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ BİREYLERE YÖNELİK RESİM KURSU
-
BAŞKAN GEÇİT, KERNEK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE RÖPORTAJ YAPTI;
-
SELÇUKLU MAHALLESİ’NE YENİ TAZİYE EVİ KAZANDIRILIYOR
-
Vali Seddar Yavuz Betoncular ve Hafriyatçılarla İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi