Kilis Belediye Başkanı Ramazan’dan parklara zarar verenlere tepki

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, bazı parklardaki araç ve gereçlere zarar veren kişi veya kişilere tepki göstererek açıklamalarda bulundu.
KİLİS (İGFA) – Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan yaptığı açıklamada; şehri bahara hazırladıkları bu günlerde park ve bahçe ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştığını vurguladı.
Daha yeşil ve sosyal donatı alanları daha geniş bir Kilis oluşturma hayali içerisinde olduklarını kaydeden Ramazan, “Ancak bugün ekiplerimizin çekmiş olduğu bu görüntü beni ziyadesiyle rahatsız etti. Parklarımızı bu hâle getirenlere gereken cezaların verilmesinin özellikle takipçisi olacağım. Siz kıymetli hemşehrilerimin de evlerinizin ve işyerlerinizin yanındaki parklarımıza ve sosyal donatı alanlarımıza sahip çıkarak, bu tarz görüntülere mahâl vermeyeceğinize ve bizlere böyle bir durumla karşılaştığınızda sorumluları bildireceğinize olan inancım tamdır” dedi.
-
Başkanlık Koltuğunu Çoloğlu’na Devreden Başkan Er, BU KOLTUKLARA HİZMET BİLİNCİYLE OTURULMASI GEREKİR
-
Komiser Göksel Özay İçin İl Emniyet Müdürlüğünde Tören Düzenlendi
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN ESNAF ZİYARETİ
-
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İlimizde Coşkuyla Kutlandı
-
BATTALGAZİ’NİN İZCİ GENÇLERİ 57. ALAY’IN İZİNDE
-
Başkan Geçit, “23 Nisan, Milli İradenin Temellerinin Atıldığı Tarihi Bir Gündür”