Kocaeli Bilim Merkezi’nden yaşlılara ‘deney’ kutusu
Kocaeli Bilim Merkezi 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda şehrin farklı bölgelerinde etkinlik gerçekleştirdi.
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesine bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda sevgili yaşlıları unutmadı. Şehrin farklı bölgelerinde etkinlik gerçekleştiren Bilim Merkezi eğitmenleri hazırladıkları “Deney Bakalım” kutularını yaşlılara hediye etti.
TORUNLARIYLA VAKİT GEÇİRECEKLERİ DENEY KUTUSU
18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda sevgili yaşlılarımızı unutmayan Bilim Merkezi içlerinde birbirinden eğlenceli ve öğretici atölye kitlerinin olduğu deney kutularını ve pamuk şekerleri yaşlılara takdim etti. Büyüklerimizin torunları ile keyifli vakit geçirmeleri ve bilimi toplumun her kesimine sevdirmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlik renkli anlara sahne oldu.
Büyüklerimiz anlamlı etkinliğin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek Büyükşehir Belediyesi’nin her anlamda kendilerinin yanında olduğunu belirterek yetkililere teşekkür etti.
-
Kızılay Haftasında Minik Kalplere Dokunan Etkinlik
-
Yeşilyurt’ta ‘Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı
-
MALATYA’DA UMUDU BÜYÜTEN BULUŞMALAR MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK: “MALATYA’MIZIN HİKÂYESİ EMEKLE, İNANÇLA YAZILIYOR”
-
BAŞKAN ER STANTLARI ZİYARET EDEREK YAZARLARLA BİR ARAYA GELDİ
-
MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı: “Milletimizin derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz”
-
CANSUYU’NDAN GAZZE’YE DESTEK: 1500 TONLUK YARDIM KÖPRÜSÜ KURULDU

