Kocaeli İzmit’te evde bakım hizmetleri yüz güldürüyor

Kocaeli’de sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm vatandaşlarına ulaşmaya özen gösteren İzmit Belediyesi, evde bakım hizmetiyle yaşlı, engelli, hasta ve kimsesizlerin ihtiyaçlarına koşuyor.
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli’de üç ayda 280 vatandaşa dokunan İzmit Belediyesi, aileden biri olmaya devam ediyor. Öz bakım ihtiyacını karşılamakta güçlük çeken engelli, hasta, yaşlı ve kimsesizlere Evde Bakım Hizmetleri ile banyo, tıraş, tırnak kesimi, saç kesimi ve kişisel temizlik ihtiyaçlarını karşılıyor. Eğitimli personel tarafından bakıma ihtiyacı olan vatandaşların yakınlarıyla birlikte hizmet periyotları belirleniyor.
Günde ortalama 15 vatandaşa hizmet veren ve her hafta periyodik bakıma için bu vatandaşlara yeniden bakım götüren Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri yeni yılda 280 kişiye ulaştı.
Verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, güleryüzle karşılandıkları için kendilerini daha iyi hissettiklerini söyledi.
BENZER HABERLER
-
Malatya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Kalitesini Artırmak Adına Eğitimlerini Sürdürüyor.
-
Yeşilyurt’ta “Dava Adamı Mehmet Akif Ersoy’u Anlamak” Konferansı Düzenlenecek
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4,5 MİLYON TL’LİK DESTEK
-
Başkanlık Koltuğunu Çoloğlu’na Devreden Başkan Er, BU KOLTUKLARA HİZMET BİLİNCİYLE OTURULMASI GEREKİR
-
Komiser Göksel Özay İçin İl Emniyet Müdürlüğünde Tören Düzenlendi
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN ESNAF ZİYARETİ
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.