Kocaeli Kart Noktası taşınıyor
Kocaeli Kart Bakiye Aktarım Noktası, 5 Nisan 2021 Pazartesi Günü itibariyle Kocaeli Fuarı içerisinde bulunan “Seyahat Kartları Merkez Ofisi” yanında hizmet vermeye başlayacak.
Kocaeli Kart bakiye aktarım noktasında kartlarla ilgili istek ve şikâyetler değerlendiriliyor, arızalı kartların içerisindeki bakiye yeni kartlara aktarılıyor. Kredi kartıyla ilişkilendirme yapılan merkezde teknik bir hata olan kartlar değiştiriliyor.
HIZLI VE YERİNDE ÇÖZÜM
Kocaeli Kart taleplerine hızlı ve yerinde çözüm bulmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Seyahat Kartları Merkez Ofisi’nde ise indirimli ve ücretsiz seyahat kartlarının basım ve vize işlemleri yapılıyor. 5 Nisan’dan itibaren Kocaeli Kart bakiye aktarım noktası ile koordineli olarak hizmet verecek olan ofiste KocaeliKart ile ilgili işlemler çok daha hızlı yapılabilecek.
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”
-
KOYUNOĞLU VE ÇUKURDERE’DE “VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKANLAR CEVAPLIYOR” TOPLANTISI

