Kocaeli Körfez’de otoyol geçiş köprüsü yapımı sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan İlimtepe yolu 1.Etap çalışmaları kapsamında, Yeni Yalı Mahallesi TEM üzerine otoyol geçiş köprüsü yapılıyor.
KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İlimtepe bağlantı yolu 1. etap çalışmaları devam ediyor. Dere ıslah çalışmalarının 400 metrelik kısmı tamamlanırken proje kapsamında, 800 metre dere ıslahı ve geçiş menfezleri de yapılacak. İki temel betonu dökülen otoyol geçiş köprüsünün iki temel ayağı için kazı çalışmaları yapılıyor. Toplam dört temel ayağı üzerine kurulacak geçiş köprüsü 1. etap çalışmaları kapsamında, Hürriyet Caddesi’nin otoban üstünde olan kısmında elektrik hatları deplase edilerek yer altına alındı. Caddede deplase çalışması sonucu oluşan kaldırım bozulmaları giderildi.
D-100’DEN KUZEY MARMARA OTOYOLUNA
D-100 Yeni Yalı Mahallesi’nden başlayan yol, Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerinden geçecek. D-100 Karayolu ile İlimtepe Konutları arasında kuzey-güney yönlü bağlantı sağlayacak dört şeritli yolun sonraki etaplarının da tamamlanmasıyla Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sevindikli çıkışının D-100 Karayolu ile olan bağlantılarının sağlanması amaçlanıyor.
-
Başkan Geçit, STK Temsilcileriyle Yeşilyurt’un Bugünü ve Yarınlarını Ele Aldı
-
Vali Seddar Yavuz’un Malazgirt Zaferi’nin 954. Yıldönümünü Kutlama Mesajı
-
Timsan Trafo: Malatya’dan Dünya’ya Enerjinin Güvenilir Markası
-
AĞBABA; “SAHTE KAYISI HEM İÇİ PİYASAYI HEM İHRACATI TEHDİT EDİYOR”
-
Gazze’de can kaybı 62 bin 686’ya yükseldi – Birlik Haber Ajansı
-
Aşağıbağlar Mahallesi Konforlu Yollara Kavuşuyor