Kocaeli’nin Milli haltercisi Rusya yolcusu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un alt yapısından yetişen başarılı halterci Berfin Altun, milli forma ile katılacağı Büyükler Avrupa Şampiyonası için Rusya’ya gidecek. Mavi beyazlı sporcunun hedefinde altın madalyayı kazanmak var.
KOCAELİ (İGFA)- Kağıtspor’un başarılı haltercisi Berfin Altun, 3-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Rusya’nın Moskova kentinde düzenlenecek olan Büyükler Halter Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere milli takım ile Moskova’ya hareket etti. 71 Kg’da mücadele edecek başarılı sporcu 2021 Tokyo Olimpiyatlar öncesi önemli olan müsabakadan altın madalya ile ayrılmayı planlıyor.
Şampiyona öncesinde altın madalyanın önemine vurgu yapan Altun, “Moskova’daki hedefiö her zaman olduğu gibi kulübümü, Kocaeli’ni ve milli takımımızı en iyi şekilde temsil edip al bayrağımızı dalgalandırmak” dedi
BENZER HABERLER
-
Keskin’den Okul Kıyafeti ve Kırtasiye Uyarısı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 5 KİLOMETRELİK ASFALT ÇALIŞMASI
-
Başkan Geçit, “Toprağa Dokunan Her Çocuk, Geleceğe Umut Olur”
-
8. ULUSLARARASI ALTIN KAYISI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI
-
Malatya TSO’da Yerel Kalkınma Hamlesi Programının detayları konuşuldu
-
BATTALGAZİ’DE ARSLANTEPE VE KADIN ODAKLI ÇALIŞTAY DÜZENLENDİ
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.