Denizli’de Bağbaşı Yaylası yeniden beyaza büründü
									Denizli’de sabahın erken saatlerinde itibaren etkisini gösteren kar yağışı ile beraber 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası bir kez daha beyaza büründü.
DENİZLİ (İGFA) – Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında hayata geçirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, bugün bir kez daha beyaza büründü. Beyaz örtüsü ile kartpostallık görüntülere sahne olan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, kar topu oynayıp sevdikleriyle birlikte vakit geçirmek isteyen vatandaşların uğrak noktası oldu.
Hizmete girdiği ilk günden bu yana vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, dört mevsim doğanın farklı tonlarını içeren güzelliğiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakmaya devam ediyor.
 
BENZER HABERLER
			
						
			- 
					
						
						Yeşilyurt’ta ‘Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı
 - 
					
						
						MALATYA’DA UMUDU BÜYÜTEN BULUŞMALAR MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK: “MALATYA’MIZIN HİKÂYESİ EMEKLE, İNANÇLA YAZILIYOR”
 - 
					
						
						BAŞKAN ER STANTLARI ZİYARET EDEREK YAZARLARLA BİR ARAYA GELDİ
 - 
					
						
						MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı: “Milletimizin derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz”
 - 
					
						
						CANSUYU’NDAN GAZZE’YE DESTEK: 1500 TONLUK YARDIM KÖPRÜSÜ KURULDU
 - 
					
						
						MTSO heyeti Bursa Model Fabrikada incelemelerde bulundu
 
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

  
 
  
						
						
						
						
						
						