Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret
Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında canlarını feda eden şehitlerimizin Battalgazi ve Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden ailelerine ziyarette bulundu.
Ziyaretleri kapsamında şehit ailelerinin devletin mukaddes emanetleri olduğunu ifade eden Hanımefendi Yazıcı; “Şehitlerimiz, Türk milletinin onuru, şerefi ve gururudur. Bizler her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanındayız ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Şehitlerimizin anne babalarına, eşlerine ve çocuklarına bir defa daha Allah’tan sabır diliyorum.” dedi.
Devletin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını söyleyen şehit ailelerinin, Hanımefendi Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür etmesi ile ziyaretler sona erdi.
-
BAŞKAN TAŞKIN: “BATTALGAZİ’NİN HER NOKTASINDA KALICI ESERLER YÜKSELİYOR”
-
Vali Seddar Yavuz İl Afet Risk Azaltma Planı Toplantısına Katıldı
-
Başkan Geçit: “İkizce, Malatya’nın Yeni Yükselen Değeri”
-
Karabağ Zaferi’nin 5. yılı Bakü’de görkemli törenle kutlandı – Birlik Haber Ajansı
-
Türkiye, 2026’da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam edecek – Birlik Haber Ajansı
-
Yeşilyurt’ta “Şiir Ve Müzik Dinletisi” Sanatseverlerden Tam Not Aldı!

