Harun Çelik, Sivas’ta TES-İş Sekreterliği’ne adaylığını açıkladı

TES-İŞ Sivas Şube Sekreterliği’ne adaylığını açıklayan Harun Çelik ve yol arkadaşları sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.
SİVAS (İGFA) – TES-İŞ Sivas Şube Sekreterliği’ne aday olan Harun Çelik, “Değişim, Dönüşüm ve Duruş” sloganıyla yola çıktı. Aday ekibiyle birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek istişarelerde bulunan Harun Çelik, kader birliği yaparak ve herkesi kucaklayarak 24 saat sahada olacaklarının sözünü verdi. Dua alarak gönüller yaparak okyanus olacaklarını söyleyen Çelik, “Zafer inananlarındır. Her yeni güne inşallah müjdelerle birlikle hep beraber aydınlıkla başlayacağız. Temiz hikaye ve örnek hikaye yazacağız” diye konuştu.
BENZER HABERLER
-
Doğanşehir Belediyesi’nden takdir toplayan sosyal belediyecilik hizmetleri
-
Otizmli Çocuklar Büyükşehir Sanat Merkezi’ndeki Kurslarda Yeteneklerini Sergiliyor.
-
Başkan Geçit, “Kırsal Güçlenirse Şehirde Güçlenir”
-
Vali Yavuz, Rezerv Alanları Basınla Birlikte Yerinde İnceledi
-
AGD den Malatya’da: Şehadetin Kutlu Olsun! Anma Etkinliği Anadolu Gençlik Derneği Filistinli Büyük Komutan İsmail Haniye’nin şehadetinin 1. yıl dönümünde anma etkinliği düzenliyor.
-
*Malatya ile Kırgızistan arasındaki ticari bağ güçlenecek*
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.