Kocaeli Körfez’de otoyol geçiş köprüsü yapımı sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan İlimtepe yolu 1.Etap çalışmaları kapsamında, Yeni Yalı Mahallesi TEM üzerine otoyol geçiş köprüsü yapılıyor.
KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İlimtepe bağlantı yolu 1. etap çalışmaları devam ediyor. Dere ıslah çalışmalarının 400 metrelik kısmı tamamlanırken proje kapsamında, 800 metre dere ıslahı ve geçiş menfezleri de yapılacak. İki temel betonu dökülen otoyol geçiş köprüsünün iki temel ayağı için kazı çalışmaları yapılıyor. Toplam dört temel ayağı üzerine kurulacak geçiş köprüsü 1. etap çalışmaları kapsamında, Hürriyet Caddesi’nin otoban üstünde olan kısmında elektrik hatları deplase edilerek yer altına alındı. Caddede deplase çalışması sonucu oluşan kaldırım bozulmaları giderildi.
D-100’DEN KUZEY MARMARA OTOYOLUNA
D-100 Yeni Yalı Mahallesi’nden başlayan yol, Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerinden geçecek. D-100 Karayolu ile İlimtepe Konutları arasında kuzey-güney yönlü bağlantı sağlayacak dört şeritli yolun sonraki etaplarının da tamamlanmasıyla Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sevindikli çıkışının D-100 Karayolu ile olan bağlantılarının sağlanması amaçlanıyor.
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR BAL LİGİNDE
-
Malatya’da İpekyolu Kariyer Fuarı’nda Battalgazi Belediyesi Standına Yoğun İlgi
-
Malatya TSO, zirai donun ekonomiye vereceği zararı raporlaştırıp bakanlıklara sunacak
-
‘Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nu Anma- Anlama Paneli’ Duygusal Anlara Sahne Oldu
-
Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’ndan 13 İlçeye Aynı Anda Ziyaret!
-
Malatya Belediye Başkanı Şehit Hamit Fendoğlu (HAMİDO ) İçin Anma Töreni Yapıldı