Kocaeli’de CHP’li kadınlar, sağlıkçıların yanında

CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı ve partili üyeler, sağlıkçıları ziyaret etti.
KOCAELİ (İGFA) – CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Tıp Bayramı kapsamında sağlık çalışanlarına seri ziyaretlerde bulundu. Başkan Mediha Satıcı ve üyeleri, özelikle pandemi sürecinde cansiperane görev yapan doktor, hemşire ve hasta bakıcıları görevleri başında ziyaret etti.
Ziyaretlerine; aynı zamanda İzmit Belediyesi meclis üyesi, diş doktoru Hakan Tanta ile başlayan CHP’li kadınlar, sırasıyla Cihan Hastanesi ve Kadın Doğum Hastanesi gibi; birçok kurumu ziyaret ederek sağlıkçıların Tıp Bayramı’nı kutlayarak, çiçek armağan ettiler.
CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı, tüm sağlık emekçilerinin baş tacı olduğunu belirterek, özellikle pandemi döneminde hayatlarını kaybeden sağlıkçılara Allah’tan rahmet diledi. Satıcı, sağlık emekçilerine yapılan saldırıları da kınadı.
-
“HEM SAHADA HEM DE ARAZİ DE YOĞUN BİR GAYRET SARF EDİYORUZ”
-
BATTALGAZİ’DE ÇOCUKLAR GELENEKSEL OYUNLARLA BULUŞTU
-
Emniyetten Narkotik Operasyonu
-
Doğanşehir Belediyesi’nden takdir toplayan sosyal belediyecilik hizmetleri
-
Otizmli Çocuklar Büyükşehir Sanat Merkezi’ndeki Kurslarda Yeteneklerini Sergiliyor.
-
Başkan Geçit, “Kırsal Güçlenirse Şehirde Güçlenir”