Kurtalan Kaymakamı’ndan vatandaş buluşması
Siirt’e bağlı Kurtalan ilçesinin Kaymakamı Belediye Başkan V. Sayın İhsan Emre Aydın, “Vatandaşla Buluşma” toplantılarında halkın derdini dinledi.
SİİRT (İGFA) – Kurtalan Kaymakamı Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Vatandaşla Buluşma” toplantıları kapsamında Sümer Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.
Mahallede yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkanı Vekili Aydın, Sümer Mahallesi ve ilçe için büyük bir sorun teşkil eden dere yatağı ile ilgili ıslah çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağını söyledi.
Mahallede eksikliği hissedilen yeşil alan ve çocuk oyun parkı gibi projeleri hayata geçireceklerini aktaran İhsan Emre Aydın, “Makine ikmal birimimizin mevcut yerinde köy pazarı yapılacağından makine ikmal birimimizi tren garının yan tarafında bulunan ve kömür sahası olarak bilinen alana taşlamayı planlıyoruz” dedi.
Toplantı sonrası vatandaşlarla bire bir görüşerek talep ve sorunlarını dinleyen Kurtalan Kaymakamı Belediye Başkan V. Sayın İhsan Emre Aydın, vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde ilgili birim amirlerine talimat verdi.
-
Kızılay Haftasında Minik Kalplere Dokunan Etkinlik
-
Yeşilyurt’ta ‘Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı
-
MALATYA’DA UMUDU BÜYÜTEN BULUŞMALAR MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK: “MALATYA’MIZIN HİKÂYESİ EMEKLE, İNANÇLA YAZILIYOR”
-
BAŞKAN ER STANTLARI ZİYARET EDEREK YAZARLARLA BİR ARAYA GELDİ
-
MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı: “Milletimizin derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz”
-
CANSUYU’NDAN GAZZE’YE DESTEK: 1500 TONLUK YARDIM KÖPRÜSÜ KURULDU

