Manisa Nusret Köklü’de değişim rüzgarları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Laleli Mahallesi Nusret Köklü Caddesi’ne yepyeni bir görünüm kazandırdı.
MANİSA (İGFA)- Fen İşleri ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmada, ilk olarak kaldırım ve bordür düzenlemesi yapıldı. Daha sonra ise, atıl durumda olan peyzaj alanlarına Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nın özenli çalışmasıyla güzel bir görünüm kazandırıldı. Son olarak ise, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği aydınlatma çalışmasıyla, cadde ışıl ışıl görünüm kazandı.
Yürütülen çalışma nedeniyle memnuniyetini dile getiren Laleli Mahalle Muhtarı Yadigar Şahin, “Çok güzel oldu. Mahallemiz, eski bir yerleşim yeri olmasına rağmen son zamanlarda yapılan en iyi çalışmaydı. Başkanımız Cengiz Ergün’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Emeğine sağlık” dedi.

Yapılan çalışmada 12 bin metrekarelik peyzaj uygulaması yapıldığına dikkat çeken Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Burası Manisa’nın çok eski caddelerinden birisi. En son düzenleme yaklaşık 30 yıl önce yapılmış. Caddede peyzaj alanlarında atıl durumda olan kamelyaları ve taş bankları kaldırarak, yeni bir peyzaj uygulaması yaptık. Taylan Sokakla birlikte bölgede yaklaşık 12 bin metrekare peyzaj uygulaması gerçekleştirdik” dedi.
Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da yapılan çalışmanın vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti.
BENZER HABERLER
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI
-
BAŞKAN TAŞKIN: “MALATYA’NIN İKİNCİ HAYVAN BARINAĞINI BATTALGAZİ’YE KAZANDIRIYORUZ”
-
ESMAD’da Görev Değişimi: Taceddin Aslan Yeni Başkan Seçildi
-
Vali Seddar Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri Yerinde İnceledi
-
20. ULUSLARARASI TURGUT ÖZAL KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU
-
KİBİROĞLU, KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.