Mardin’de ‘dinamik denetim’ çalışması
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen ‘Dinamik Denetim Süreci’ konulu genelgesi kapsamında Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetim yapıldı.
MARDİN (İGFA) – Koronavirüs Risk Haritasına göre düşük riskli iller arasında bulunan Mardin’de kontrollü normalleşme sürecinin başlamasının ardından Vali Mahmut Demirtaş, tarihi Birinci Cadde de denetimlerde bulundu. Yaklaşan turizm sezonu öncesinde elde edilen kazanımların devam etmesi için işletmecilere ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatan Vali Demirtaş, denetimlerde esnaflarla normalleşme süreci konusunda bir süre sohbet etti.
Normalleşme sürecinde Mardin her ne kadar iyi bir durumda olsa dahil bu kazanımlarımızı geri kaybetmemek için esnafların ve vatandaşların daha duyarlı olması ve kurallara uyması konusunda tavsiyelerde bulunan Vali Demirtaş’a denetimlerde Vali Yardımcısı Birkan Tatlısöz, İl Emniyet Müdürü Vekili Muhittin İlker Emir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz eşlik etti.

-
Başkan Geçit’ten 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Mesajı!
-
BAŞKAN SAMİ ER’DEN 10 KASIM MESAJI
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN 10 KASIM MESAJI
-
Vali Seddar Yavuz ‘un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
-
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’dan 10 Kasım mesajı: Atatürk’ün emanetine sahip çıkma azmimizi tazeliyoruz – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLİ BAŞARI

