Pamukkale Belediyespor’da milli sevinç

Denizli’de Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında milli sevinç yaşanıyor.
DENİZLİ (İGFA) – Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Takımı’nın bayan sporcularından Meryem Tan ve Ceyda Akyüz, Tekerlekli Sandalye Basketbol A Kadınlar Milli Takıma davet edildi. 15-23 Mart 2021 tarihleri arasında Yalova’da yapılacak olan kampın kadrosunda 17 sporcu yer alırken, bu sporcuların ikisi Pamukkale Belediyespor’dan oldu.
Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan kampta Denizli’yi Meryem Tan ve Ceyda Akyüz temsil edecek. Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 2020-2021 sezonunda 3. Lig’de yer alırken, müsabakalar Koronavirüs dolayısıyla oynanamamıştı.
Pamukkale Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, tekerlekli sandalye basketbol takımında yer alan iki kadın sporcunun milli takıma davet edilmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Engelli sporcuların oluşturduğu tekerlekli basketbol takımında yer alan iki sporcunun A Milli Takım!dan davet almasının gururlandırdığını söyleyen Başkan Örki, “Bu iki sporcumuzun daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Bizim amacımız turizm, tarım gibi konularla birlikte adı anılan ilçemizin sporla da adını duyurmak. Bu konuda önemli projeleri hayata geçirmek için yoğun mesai harcıyoruz” diye konuştu.
-
“ÜLKEMİZİN YERLİ VE MİLLİ TEKNOLOJİLERİNİ DAHA ÇOK TANITMAMIZ GEREKİYOR”
-
Başkan Geçit, Devam Eden Yatırımları ve Yeni Projeleri Tanıttı
-
BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI İLK OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
-
YAŞ Kararları açıklandı: TSK’da Üst Düzey Atamalar ve Emeklilikler – Birlik Haber Ajansı
-
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK ÇOCUKLAR FERİBOT GEZİSİ İLE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİ
-
“HEM SAHADA HEM DE ARAZİ DE YOĞUN BİR GAYRET SARF EDİYORUZ”