Siirt Eğitim Araştırma’da tüm servislerin poliklinikleri açıldı

Sağlık yatırımlarını paylaşan Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selahattin Vural, Hastane Oteli ve Semt Polikliniği projelerinin yakın zamanda hayat bulacağını söyledi.
SİİRT (İGFA)- Siirt’te basın mensuplarıyla bir araya gelen Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Selahattin Vural, sağlık yatırımlarını paylaştı.
Hastane yönetiminin de hazır bulunduğu basın toplantısında, hastanede biri entübe, 3’ü yoğun bakım olmak üzere toplamda 8 hastanın COVID-19 tedavisi gördüğünü belirten Başhekim Prof. Dr. Vural, vakaların düşmesinde herkesin katkısı olduğunu söyledi. Vakaların artmaması için bundan sonra da mesafe, maske ve hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti.
HASTANE OTELİ VE SEMT POLİKLİNİĞİ GELİYOR
Tüm servislerin poliklinik hizmetine açıldığını duyuran Vural, hastane kadrosunun daha da güçlendirileceğini, önümüzdeki günlerde Hastane Oteli ve Semt Polikliniği projelerini de hayata geçireceklerini müjdeledi. Toplantıda ayrıca, hastane bünyesine kazandırılan doktorlar tanıtıldı.
-
Doğanşehir Belediyesi’nden takdir toplayan sosyal belediyecilik hizmetleri
-
Otizmli Çocuklar Büyükşehir Sanat Merkezi’ndeki Kurslarda Yeteneklerini Sergiliyor.
-
Başkan Geçit, “Kırsal Güçlenirse Şehirde Güçlenir”
-
Vali Yavuz, Rezerv Alanları Basınla Birlikte Yerinde İnceledi
-
AGD den Malatya’da: Şehadetin Kutlu Olsun! Anma Etkinliği Anadolu Gençlik Derneği Filistinli Büyük Komutan İsmail Haniye’nin şehadetinin 1. yıl dönümünde anma etkinliği düzenliyor.
-
*Malatya ile Kırgızistan arasındaki ticari bağ güçlenecek*