Yangın ihbarına gelen polisler, mangal keyfi ile karşılaştı!
Aksaray’da bir restoranın üst katında yangın çıktığı ihbarına giden polis, apartman sakinlerinden bir ailenin mangal yaktığını görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi!
AKSARAY (OLAY HABER)
Aksaray’da Kafeler Caddesi’nde bir restoranın bulunduğu apartmanın üst dairesinde mangal yakan bir aile korkuya neden oldu.Aile mangal sefası sürmek isterken, apartmandan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar polise yangın ihbarında bulundu. Olay yerine gelen ekipler, en üst katta bir ailenin mangal yaktığını görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Polisler, aileye gereken uyarıları yaparak olay yerinden ayrılırken, vakanın yangın değil, mangal vakası olduğu anlaşıldı.
BENZER HABERLER
-
Yeşilyurt’ta “Şiir Ve Müzik Dinletisi” Sanatseverlerden Tam Not Aldı!
-
Doğanşehir Belediyesi 7/24 sahada
-
Türk Dünyası Almatı’da buluştu – Birlik Haber Ajansı
-
“Yüzyılın Konut Projesi”ne vatandaşlardan yoğun ilgi – Birlik Haber Ajansı
-
Saadet Partisi İl Başkanı Paşahan: ‘Malatya’da öğrenci abonman ücreti diğer illere göre yüksek, adil bir ulaşım politikası gerekiyor.’
-
Kazakistan’da Türk dünyası gazetecilerinden tarihi buluşma – Birlik Haber Ajansı
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

