MADEF İSTANBUL’DA ÜZÜM FESTİVALİ YAPACAK
Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Bu Yıl 2’ncisini düzenleyeceği Malatya Yöresel Ürünleri Arapgir Üzüm Festivali için hazırlıklara başladı.
Sultangazi Etkinlik Alanında 07-10 Ekim Tarihleri arasında düzenlenecek olan Festival’de yöresel ürünlerin yanı sıra ve meşhur Arapgir Köhnü Üzümü, Akçadağ Armudu ve bir çok Malatya Yöresel Tatları Gurbetteki Malatyalılarla buluşacak.
Festival ile ilgili açıklama yapan Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş “ Pandemi dolayısıyla bir çok etkinliği gerçekleştiremenin üzüntüsünü yaşadık. Çünkü İnsan sağlığından daha değerli bir şey yok. Aşı’nın bulunması ve biraz da olsa kontrol altına alınmasıyla bu yıl 2. Sini düzenleyeceğimiz Malatya Yöresel Ürünleri ve Aragir Üzüm Festivalini yapmaya karar verdik. Yine hemşehrilerimize güzel sürprizler planladık. Sanatçılarımızın konserleriyle dolu dolu bir program vaad ediyoruz. Buradan sizin vesilenizle tüm Malatyalıları Festivalimize davet ediyor hepsine ayrı ayrı sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.
Festival’in sunumunu Ali Biricik ve Serkan Lama yapacak. Türk Halk Müziği Sanatçıları Mehmet Balaman, Özlem Büyük, Malatyalı Fetih ve bir çok sevilen ses konser verecek.

-
Başkan Geçit’ten ‘Bir Değer Bir Ömür’ Ve ‘Yaşayan Miras’ Ziyaretleri!
-
Bir Asrın Tanığı… Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Kitabı Tanıtıldı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN PINARBAŞI GÖLETİ ÇEVRESİNDE DETAYLI TEMİZLİK
-
Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nda konuşan Başkan Er,
-
FENDOĞLU: “DEVLET BEY VARSA TÜRK DE YAŞAR KÜRT DE YAŞAR.”
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.

