Malatya Doğanşehir’e Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapılacak
Malatya’da Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçeye kazandırılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapımı protokol imzaladı.
MALATYA (İGFA)- Bir süre önce Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile görüşen ve Doğanşehir’e Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kazandırılacağının müjdesini veren Zelyurt, Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile görüşerek Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için protokol imzaladı.
Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçede genç nüfusa ayrı bir önem verdiklerinin altını çizerken, “Gençler siz istediniz bizde yapıyoruz. İlçemize Yarı Olimpik Havuz kazandırıyoruz. İlçemize kazandırılan bu yatırım için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’a, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e, Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Gençlerin yüzmek için Malatya’ya gitmekten ve özellikle tehlikeli olan Sürgü, Polat barajlarında ve kanallarda yüzerek, ölüm tehlikesinden kurtarmak istediklerini ifade eden Başkan Zelyurt, “Gençlerimiz yazın sıcağında yarı olimpik yüzme havuzunda serinleyecek” dedi.
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”
-
KOYUNOĞLU VE ÇUKURDERE’DE “VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKANLAR CEVAPLIYOR” TOPLANTISI

