Malatya yeni yıla sessiz girdi

Malatya, korona virüs tedbirleri kapsamında yeni yıla sessiz girdi. Polis ekipleri gece boyunca cadde ve sokaklarda denetim gerçekleştirdi.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye de yeni yıla korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasıyla girdi. Salgın tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ülke genelinde olduğu gibi Malatya’da da uygulandı. Kısıtlamanın başladığı 21.00 itibariyle kent sessizliğe bürünürken, polis ekipleri de denetimlerini arttırdı.
Ana cadde ve sokakların tamamında oluşturulan uygulama noktasında polis ekipleri, yeni yılın ilk saatlerinde hem kimlik hem de izin belgesi sorgulaması gerçekleştirdi. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı kentte, ekipleri denetimlerini sabaha kadar sürdürecek.
BENZER HABERLER
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’LU HATİCE MUHLİSE DOĞAN MİLLİ TAKIMDA
-
Malatya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Kalitesini Artırmak Adına Eğitimlerini Sürdürüyor.
-
Yeşilyurt’ta “Dava Adamı Mehmet Akif Ersoy’u Anlamak” Konferansı Düzenlenecek
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 4,5 MİLYON TL’LİK DESTEK
-
Başkanlık Koltuğunu Çoloğlu’na Devreden Başkan Er, BU KOLTUKLARA HİZMET BİLİNCİYLE OTURULMASI GEREKİR
-
Komiser Göksel Özay İçin İl Emniyet Müdürlüğünde Tören Düzenlendi
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.