Malatya’da 3 ilçede Covid-19 sıfırlandı
Malatya’da 3 ilçede Covid-19 sıfırlanırken, en kalabalık ilçelerden Battalgazi ise ilçeler arasında rekor kırdı.
Sağlık Bakanlığı tarafından 26 Haziran – 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında ilçelere göre Covid-19 vaka sayıları açıklandı.
Açıklanan yeni tip korona virüs (Covid-19) vaka sayılarında genelde azalma görüldü. Kuluncak, Arguvan ve Doğanyol ilçelerinde sıfır vaka görülürken, en kalabalık ilçelerden Battalgazi ise ilçeler arasında rekor kırdı. 47.82 ile ilçeler arasında birinci sırada olan Battalgazi’de geçtiğimiz günlerde bir apartmanda varyant virüs görülmesi nedeniyle apartman karantina altına alınmıştı.
BENZER HABERLER
-
FENDOĞLU: “DEVLET BEY VARSA TÜRK DE YAŞAR KÜRT DE YAŞAR.”
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

