Malatya’da 3 ilçede eğitim 17 Şubat’ta başlayacak
Malatya’da deprem nedeniyle 3 ilçede ara verilen eğitim 17 Şubat’ta başlayacak.
Malatya Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Pütürge, Doğanyol ve Kale İlçelerimizde ara verilen eğitime, 17 Şubat tarihinde tekrar başlanacaktır” denildi.
Depremin şiddetli hissedildiği Malatya’da 3 Şubat’ta başlaması gereken ikinci yarıyıl 10 Şubat’a ertelenmiş, depremden en fazla zarar gören Pütürge, Doğanyol ve Kale ilçelerinde ikinci dönemin 17 Şubat tarihinde başlayacağı duyurulmuştu.
BENZER HABERLER
-
FENDOĞLU: “DEVLET BEY VARSA TÜRK DE YAŞAR KÜRT DE YAŞAR.”
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

