Malatya’da Bayramın İlk Günü Toplu Taşıma Ücretsiz
Malatya’da, Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramının birinci günü ücretsiz olarak hizmet verecek.
Malatya’da, 10-12 Nisan 2024 tarihleri arasında idrak edilecek olan Ramazan Bayramı’nda vatandaşların eş, dost, akraba ve mezarlık ziyaretlerini huzur içerisinde yapmaları için toplu taşıma araçları bayramın birinci günü tüm hatlarda ücretsiz hizmet verecek.
Ayrıca MAŞTİ’de misafirlerini karşılayacak veya misafirlerini yolcu edecek olan vatandaşlarda yine MAŞTİ’ye ait olan otoparktan bayramın birinci günü ücretsiz olarak faydalanacaklar.
BENZER HABERLER
-
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’dan 10 Kasım mesajı: Atatürk’ün emanetine sahip çıkma azmimizi tazeliyoruz – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLİ BAŞARI
-
İSTİHDAM BULUŞMALARI MALATYA’DA BAŞLIYOR
-
KÜÇÜK KALPLERDEN BÜYÜK EZGİLER
-
BAŞKAN TAŞKIN: “BATTALGAZİ’NİN HER NOKTASINDA KALICI ESERLER YÜKSELİYOR”
-
Yeşilyurt Belediyesi’nin Ev Sahipliği Yaptığı ‘Aile Mentörlüğü’ Eğitim Programı Tamamlandı
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

