Malatya’da Hafize Gürkan’a ‘özel’ ziyaret

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu üyeleri olan özel gereksinimli (down sendromlu ve otizmli) çocuklar ve anneleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan’ın misafiri oldular.
MALATYA (İGFA)- Park Makam’da ağırlanan çocuklar ve annelerine Hafize Gürkan özel ilgi göstererek, sohbet ettiler. Hafize Gürkan, özel gereksinimli çocuklar ve anneleri ile birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, birlikte yaşamanın hazzını yakalamanın ön şartının, ön yargısız ve kucaklayıcı bir bakış açısı ile mümkün olabileceğini ifade etti.
Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş, Hafize Gürkan’ın daveti ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Bugün amacımız bir arada olarak güzel bir gün geçirmek. Annelerimizi daha iyi anlamak ve onların her daima yanlarında olduğumuzu belirtmek” dedi.
Down Sendromlu çocuk annesi Selma Nacar, özel gereksinimli çocuklara sahip olan ebeveynlere, imtihan kavramının zorluğunu kolaylığa çevirerek anlatmanın önemli olduğunu söyleyerek ilgi ve alakalarından dolayı Hafize Gürkan’a teşekkür etti.
BENZER HABERLER
-
8. ULUSLARARASI ALTIN KAYISI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI
-
Malatya TSO’da Yerel Kalkınma Hamlesi Programının detayları konuşuldu
-
BATTALGAZİ’DE ARSLANTEPE VE KADIN ODAKLI ÇALIŞTAY DÜZENLENDİ
-
Sahipsiz Sokak Hayvanları İçin Bakımevi ve Yaşam Alanı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
-
Başkan Geçit, STK Temsilcileriyle Yeşilyurt’un Bugünü ve Yarınlarını Ele Aldı
-
Vali Seddar Yavuz’un Malazgirt Zaferi’nin 954. Yıldönümünü Kutlama Mesajı
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.