Malatya’da inşaatlara beton dökümü durduruldu
Malatya’da depremden sonra inşaatlara beton dökümü durduruldu. Artçı depremlerin devam etmesinden dolayı böyle bir karar alındığı bildirildi.
Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı ve Malatya İnönü Üniversitesi İnşaat Bölümü Teknik Programlar Öğretim Görevlisi Vehbi Aluçlu yaptığı açıklamada, “Artçı depremlerin devam ettiği bir dönemde, beton dökümünün durdurulması mantıklı. Artçı depremler, depremin olduğu günden 1-1,5 ay süreyle devam etmesini bekliyoruz. Artçı deprem bitene kadar tahminen 1-1,5 ay kadar beton dökülmemesi isabetlidir” ifadelerini kullandı.
Aluçlu, “İnşaatta ölü denilen sezondayız. Eksi 5 derecenin altında beton dökülmesi zaten sakıncalı. Dolayısıyla, inşaatlara beton dökümünün durdurulması isabetli bir karardır” dedi.
İlgili Haberler
BENZER HABERLER
-
Başkan Mehmet Zafer’den Üç Aylar Mesajı
-
BAŞKAN ER: “MALATYA’DA BİR HEYECAN VE HAREKETLİLİK VAR”
-
MAKULDER BaşkanıOsman Çalışkan dan Üç Ayların Başlangıcı Mesajı
-
Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş’tan Üç Aylar Mesajı
-
Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’den Üç Aylar Mesajı
-
MEHMET FENDOĞLU TBMM’DE KONUŞTU: “TERÖRSÜZ TÜRKİYE MİLLİ HEDEFİMİZ”
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

